Skræddersyet netværk

Modtag en skræddersyet løsning i dag

Privat netværk kan og vil være en jungle, når du skal navigere rundt i produkter, i wifi typer, kabeltyper og ikke mindst i dækningen af dit hjem.

Derfor har vi valgt at introducere den skræddersyede model, hvor vi giver et bud på hvilke produkter og hvilke opsætninger der skal til for, at du kan opnå en optimal forbindelse udfra dine behov og selvfølgeligt dit budget.

Det er ganske gratis at få lavet en skræddersyet netværks løsning og de bliver lavet af netværks specialister, som sidder klar til at hjælpe dig.

Simon Baun Schmidt   / Stifter & Netværks uddannet

Udfyld formularen for at blive kontaktet omkring en netværksplan til dig.

Loading

Gratis forsendelse

Vælger du at tage imod hjælp til din netværksløsning, udfra den plan du har modtager så yder vi gratis levering af alt hardware.

Sikker betaling

Alt betaling sker online via kryterede SSL forbindelser. Du kan vælge både at betale med kort, mobilepay, bankoverførsel og EAN.

Kundeservice

Vi sidder altid klar ved telefonen og e-mail, hvis du har brug for hjælp til et af dine produkter men også din netværks løsning derhjemme.

Gør det selv
med netværk / wifi

Hos wifi eksperten sælger vi også alt i netværks udstyr til dig der ønsker at gøre det selv, du er dog altid sikret kompatibel hjælp over telefon og email, samt udstyr der er tidssvarende og noget af det bedste på markedet.